Подоляк: Крим і Донецьк - це окуповані українські території, що підлягають визволенню

Подоляк: Крим і Донецьк - це окуповані українські території, що підлягають визволенню

Укрінформ
Донецьк і Крим юридично мають однаковий статус із Маріуполем або Мелітополем, є українськими територіями, окупованими російської армією, що підлягають визволенню.

Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

"«Мамулечка, нужно сваливать!» – нове гасло ru-злодіїв, що жили на вкрадених територіях у захоплених будинках. Юридично Донецьк і Крим мають такий статус, як Маріуполь чи Мелітополь. Це українські території, окуповані російської армією, що підлягають визволенню. Усе інше – вигадки ru-пропаганди», - зазначив Подоляк.

Читайте також: Крим буде національним парком та світовим курортом, а не військовою базою – ОП

Як повідомлялося, 9 серпня в тимчасово окупованому росією Криму пролунали вибухи в Новофедорівці, де розташований військовий аеродром російських окупантів. Міністерство оборони рф заявило, що на аеродромі "сталася детонація авіаційних боєприпасів".

У Міністерстві оборони України прокоментували пожежу на території аеродрому «Саки», зазначивши, що не можуть встановити причину займання, однак вкотре нагадали про правила пожежної безпеки та заборону куріння у невстановлених місцях.

Читайте також: Вибухи у Криму: Чубаров закликає росіян виїжджати з окупованого півострова вже сьогодні

Фраза «Мамулечка, нужно сваливать» стала мемом у соціальних мережах після опублікування відео з пляжу поблизу аеродрому під час пожежі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-