Вибухи у Криму: Чубаров закликає росіян виїжджати з окупованого півострова вже сьогодні

Вибухи у Криму: Чубаров закликає росіян виїжджати з окупованого півострова вже сьогодні

Укрінформ
Громадяни росії, які незаконно перебувають у Криму, отримали перший «дзвінок» про необхідність негайно залишити окуповану територію.

Так прокоментував інформацію про вибухи у Новофедорівці у Телеграмі голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Укрінформ.

«Громадяни росії, які незаконно перебувають /поселилися в окупованому рф Криму! Щойно ви отримали перший «дзвінок», який вказує вам негайно залишити територію окупованого рф Криму. Знайте, ваше перебування в окупованому Криму є незаконним і злочинним», - написав Чубаров.

Читайте також: Знищення Керченського мосту є військовою необхідністю - Чубаров

Від закликав росіян не гаяти часу і виїжджати з окупованого рф Криму вже сьогодні - виграє той, хто вже сьогодні перетне міст через Керченську протоку.

Раніше Чубаров повідомив про вибухи на аеродромі в с.Новофедорівка.

Читайте також: росія уже не «вичавлює» людей з Криму, а хоче використати їх у війні як гарматне м'ясо – Чубаров

Як повідомляв Укрінформ, окупаційна "влада" Криму підтвердила вибухи 9 серпня в районі Новофедорівки, де знаходиться російська військова база; туди направлено машини «швидкої допомоги».

За вісім років перебування Криму під контролем росії туди переселилися від 600 тисяч до півтора мільйона росіян, а 30 тисяч кримських татар змушені були залишити півострів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-