В Угорщині відкрили виставку відомого українського кераміста

В Угорщині відкрили виставку відомого українського кераміста

Фото
Укрінформ
Надзвичайний і повноважний посол України в Угорщині Любов Непоп відкрила у місті Кечкемет pop-up виставку робіт українського кераміста Юрія Мусатова, які є рефлексіями митця у відповідь на повномасштабне російське вторгнення в Україну.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Угорщині.

За повідомленням, частина робіт привезена з України, решта виготовлена автором в Угорщині в рамках участі у міжнародній артрезиденції International Ceramics Studio (м. Кечкемет).

Звертаючись до учасників заходу, Любов Непоп наголосила на важливості підтримки України міжнародною спільнотою, підкресливши, що досягти справжнього і тривалого миру можна лише змусивши російські війська вийти з української території і саме на цьому мають бути зосереджені наші спільні зусилля, щоб припинити війну.

Виставку можна буде відвідати до 21 липня з 13.00 по 17.00 годину за адресою: м. Кечкемет, вул. Каполна 13.

Крім того, 21 липня персональна виставка Юрія Мусатова відкриється у літній резиденції будапештської галереї Ari Kupsus Gallery – Шато Амаде-Байзат-Паппенгейм у м. Іскасентдьордь.

Нагадаємо, у Музеї Королівського палацу (Палацу Грашшалковичів) в угорському місті Геделле в рамках ініціативи першої леді України Олени Зеленської запрацював україномовний аудіогід.

Фото: Embassy of Ukraine in Hungary / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-