У Канаді в соборі УГКЦ провели зустріч з жінками, які виїхали з України через війну

У Канаді в соборі УГКЦ провели зустріч з жінками, які виїхали з України через війну

Фото
Укрінформ
У парафіяльній залі українського собору УГКЦ Святого Івана Хрестителя в Оттаві відбулася зустріч-знайомство з новоприбулими жінками з України, що разом з дітьми полишили батьківщину через напад рф.

Як передає Укрінформ, про це повідомив інформаційний ресурс УГКЦ.

Дружня зустріч, яку ініціювала група «Українські матері Оттави», розпочалася з духовного слова, спільної молитви та благословення священнослужителя української обителі в Канаді.

Читайте також: У Канаді консули та діаспора зустрілися з українцями, що прибули до Альберти

Як зазначила організаторка зустрічі Юлія Кубін, це була добра нагода познайомитися з дівчатами та жінками, які нещодавно прибули з України.

«Ми ділилися нашим досвідом перебування у Канаді. Розповідали про нові можливості для тих, хто шукає прихистку від розв’язаної рашистами повномасштабної війни, та заохочували об’єднуватися задля спільних заходів, спрямованих на допомогу Україні та вимушеним переселенцям», – розповіла вона.

Нагадаємо, у столиці канадської провінції Ньюфаундленд і Лабрадор, місті Сент-Джонс, приземлився чартерний рейс з українськими біженцями.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: ugcc.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-