У Канаді консули та діаспора зустрілися з українцями, що прибули до Альберти

У Канаді консули та діаспора зустрілися з українцями, що прибули до Альберти

Фото
Укрінформ
Працівники Генконсульства України в Едмонтоні разом із представниками діаспори зустрілися з українцями, що прибули до провінції Альберта для отримання тимчасового захисту у зв'язку з повномасштабною збройною агресією рф проти України.

Як передає Укрінформ, про це Генконсульство повідомило у Фейсбуці.

У зустрічі взяли участь Генеральний консул Олександр Данилейко та консул Н. Костенко, представники Конґресу українців Канади – провінційної ради Альберти, парафії Собору Святого Івана Хрестителя міста Едмонтон та українських волонтерських організацій міста.

Нагадаємо, Генеральне консульство України в Едмонтоні, столиці провінції Альберта у Канаді, взяло участь в акції зі вшанування пам'яті загиблих від рук російського агресора українських дітей, що відбулася біля першого у світі пам'ятника Голодомору в Україні 1932-1933 років.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Consulate General of Ukraine in Edmonton / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-