У Будапешті українські діти отримали сертифікати про закінчення школи

У Будапешті українські діти отримали сертифікати про закінчення школи

Укрінформ
В угорській гімназії ім. Трефорта міста Будапешт 15 червня відбулася урочиста церемонія вручення сертифікатів про закінчення школи українським дітям, які приїхали до Угорщини разом зі своїми мамами через напад росії 24 лютого.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Надзвичайний і повноважний посол в Угорщині Любов Непоп.

«Під час заходу керівник проєкту «ELTE pop- up school» Крістіана Коцуба привітала українських дітей, мам та українських вчителів, які стали учасниками проєкту та мали змогу продовжувати навчання українською та англійською мовами в гімназії», – ідеться в дописі.

Читайте також: В Угорщині діаспора провела акцію біля пам'ятника радянським воїнам в Будапешті

Нагадаємо, Національна заслужена капела бандуристів України ім. Г.Майбороди у рамках святкування Великодня виконала пісню «Ой, у лузі червона калина» в одному з найбільш знакових місць угорської столиці – на горі Геллерт, з якої видно увесь Будапешт. 

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Nepop Liuba / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-