У Будапешті на Великдень капела бандуристів виконала «Ой у лузі червона калина»

У Будапешті на Великдень капела бандуристів виконала «Ой у лузі червона калина»

Відео
Укрінформ
Національна заслужена капела бандуристів України ім. Г.Майбороди у рамках святкування Великодня виконала пісню «Ой у лузі червона калина» в одному з найбільш знакових місць угорської столиці – на горі Геллерт, з якої видно увесь Будапешт.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Надзвичайний і повноважний посол в Угорщині Любов Непоп.

«Нехай ця пісня, яка стала гімном української стійкості і протистояння широмасштабному російському наступу, який триває вже 60 днів, саме в цей день додасть нам сили. Нехай стійкість українців, допомога західних союзників і Боже благословення в це величне свято Великодня дадуть нам сил перемогти і якомога швидше звільнити нашу землю від російських загарбників», – написала вона.

Нагадаємо, у Культурному центрі Ференцвароша в Будапешті з великим успіхом пройшов другий в Угорщині благодійний концерт Національної заслуженої капели бандуристів України імені Г.І.Майбороди у рамках європейського турне Капели бандуристів під назвою «З Україною у серці».

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-