У Римі українські й італійські діти виконали Гімн України

У Римі українські й італійські діти виконали Гімн України

Укрінформ
Вихованці Української католицької школи «Свята Софія» у столиці Італії та римської середньої школи разом виконали Гімн України.

Як передає Укрінформ, про це повідомив інформаційний ресурс УГКЦ.

Так, на подвір’ї перед прокатедральним собором Святої Софії в Римі після недільних богослужінь відбувся Великодній концерт, який підготували учні катехитичної школи «Свята Софія». Вихованці співали українські народні пісні, веснянки, жартівливі пісні.

Наприкінці заходу волонтери, вчителі та хор катехитичної школи (регент Василина Ільків) разом виконали Гімн України під акомпанемент оркестру римської середньої школи імені Антоніо Росміні (директор Джузеппе Фузаккія, викладачі Сілвія Ді Фонцо і Фабіо Лоренці).

Читайте також: У Римі на проукраїнському мітингу вимагали бойкотувати компанії, що продовжують бізнес у рф

«Ми сьогодні зібралися великою спільнотою в соборі Святої Софії в Римі з метою миру, свободи та перемоги України! Нехай нашу молитву та спів чують українці, які, на превеликий жаль, свій Великдень зустріли в бомбосховищах, наші військові, які боронять нашу землю, наші брати та сестри, які вже не з нами», – зазначають організатори цієї акції.

Акція закінчилася спільним мирним вигуком її учасників «Слава Україні! Героям слава!».

Нагадаємо, у Римі архиєпископ Андрес Габріель Феррада Морейра, секретар Конгрегації у справах духовенства помолився з українськими дітьми за мир в Україні.

Фото: ugcc.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-