У Римі на проукраїнському мітингу вимагали бойкотувати компанії, що продовжують бізнес у рф

У Римі на проукраїнському мітингу вимагали бойкотувати компанії, що продовжують бізнес у рф

Фото
Укрінформ
У Римі тисячі активістів вийшли на проукраїнський мітинг на одній із центральних площ, щоб сказати своє рішуче «Ні» міжнародним компаніям, що продовжують свій бізнес в росії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Італії.

«Ведення бізнесу з Росією – фінансування бомбардувань мирних українських міст та масових вбивств українців російською армією окупантів! Бойкотуйте російські компанії та їх відданих партнерів – збережіть мільйони життів українців! Разом переможемо!», – наголосили в диппредставництві.

Нагадаємо, Архиєпископ Андрес Габріель Феррада Морейра, секретар Конгрегації у справах духовенства, у четверту неділю Великого посту за григоріанським календарем провів Божественну літургію разом із вихованцями Української католицької школи «Свята Софія» в однойменному прокатедральному соборі в Римі.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Італії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-