Український дім у Варшаві запросив на відкриття фотовиставки «13 ракурсів війни»

Український дім у Варшаві запросив на відкриття фотовиставки «13 ракурсів війни»

Укрінформ
Український дім у Варшаві запросив на вернісаж присвяченої захисникам і захисницям України фотовиставки «13 ракурсів війни», який відбудеться 8 грудня о 19.00. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Тринадцять українських воєнних кореспондентів об’єднали свої найкращі роботи у спільну виставку, яку присвятили захисникам та захисницям України. Ці фотографії розповідають про те, що відбувається за лаштунками російсько-української війни. Моторошні й проникливі, болісні й радісні кадри – тут закарбовані моменти, які військкор побачили на сході країни й вирішили поділитися своїми враженнями з іншими.

На виставці будуть представлені роботи Ганки Кудрявцевої, Андрія Дубчака, Ольги Омельянчук, Анастасії Федченко, Олексія Годзенка, Олександра Махова, Ірини Рибакової, Ірини Баглай, Мар’яна Кушніра, Олександра Ратушняка, Олени Максименко, Єви Фомичевої та Євгенії Китаївої.

Фотовиставка відбудеться під патронатом Посольства України в Республіці Польща.

Нагадаємо, у Польщі до 150-річчя з дня народження Лесі Українки на Кафедрі україністики Варшавського університету відбулася презентація повного академічного зібрання її творів.

Фото: Український дім у Варшаві

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-