Українці взяли участь у щорічному засіданні Громадської ради у Литві

Українці взяли участь у щорічному засіданні Громадської ради у Литві

Фото
Укрінформ
У Литві голови українських громадських об‘єднань та активу українських громад Вільнюса, Клайпеди, Каунаса, Шяуляя та Вісагінаса взяли участь у щорічному засіданні Громадської ради у Посольстві України в Литовській Республіці.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Посольства у Фейсбуці.

Також у зустрічі взяли участь посол України Володимир Яценківський, священники Української Греко-католицької Церкви Пресвятої Трійці у м. Вільнюс і голова Пасторально-міграційного відділу, Єпископ Курії Верховного Архієпископа УКГЦ Степан Сус.

Зауважується, що під час засідання Громадської ради при ПУ в ЛР відбувся ґрунтовний обмін думками щодо актуальних питань сьогодення української громади Литви, проведення спільної інформаційної роботи та об‘єднання зусиль на підтримку України.

«Учасники засідання визначили пріоритетні напрямки співпраці на коротко – та середньострокову перспективи, зокрема, у контексті організації та проведення спільних інформаційно-роз‘яснювальних та культурно-просвітницьких заходів, присвячених найрізноманітнішим пам‘ятним датам і святам в Україні», – повідомили в дипустанові.

Нагадаємо, у приміщенні Посольства України в Литві відбулась урочиста церемонія вручення талановитій молоді української громади міста Вільнюс подяк і відзнак.

Фото: Посольство України в Литві

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-