Посол України вручив подяки та відзнаки талановитій молоді української громади Вільнюса

Посол України вручив подяки та відзнаки талановитій молоді української громади Вільнюса

Фото
Укрінформ
У приміщенні Посольства України в Литві відбулась урочиста церемонія вручення талановитій молоді української громади міста Вільнюс подяк і відзнак.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України в Литовській Республіці.

За повідомленням, подяки посла України в Литві Володимира Яценківського вручені за особистий внесок у збереження та продовження українських традицій і звичаїв, прославлення української культури та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Дипломами та грамотами були нагороджені молоді діаспоряни за призові місця, отримані ними під час проведення Міжнародного фестивалю декоративно-ужиткового мистецтва «Великоднє сяйво».

Читайте також: У Вільнюсі відкрили виставку українського авангардиста Богомазова

Зокрема, подяки та нагороди отримали: Софійка Кубішина, Олександр Нарейко, Саманта Салтіс, Захар Рімжус, Андріан Кубішин і Марк Салтіс.

У заході взяли участь Посол України у Литві В. Яценківський, члени журі Міжнародного фестивалю декоративно-ужиткового мистецтва «Великоднє сяйво» Микола Дзядзін та Тетяна Моргун, заступниця Голови Громади українців м. Вільнюс Лідія Холчева, батьки – представники Громади українців м.Вільнюс та співробітники Посольства в Литві.

У дипустанові додали, що урочистості завершилися екскурсією українською дипломатичною місією у Литві та спілкуванням за теплим і солодким чаюванням. 

Нагадаємо, Громада українців литовського Каунаса запросила на богослужіння українською мовою, яке відбудеться у Храмі Григорія Мученика 3 жовтня.

Фото: Посольство України в Литві

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-