Канадський банк передав допомогу пораненому на Донбасі українському військовому

Канадський банк передав допомогу пораненому на Донбасі українському військовому

Укрінформ
Канадський банк UCU (Торонто) в рамках проєкту допомоги українським важкопораненим бійцям «УКС допомагає Україні» передав допомогу на лікування пораненого на Донбасі захисника України Андрія Дячишина, який отримав важке поранення голови від російського снайпера 29 серпня 2021 року.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив активіст Юрій Ліпар.

«Коли Андрія транспортували літаком у Львівський Військовий Госпіталь, паралельно в Канаді готувалась для нього фінансова допомога в рамках проєкту – UCU Helps Ukraine. Її особисто прилетів з Канади вручити куратор проєкту допомоги важкопораненим нашим бійцям – інвестиційний менеджер банку UCU credit union Roman Mlynko», – ідеться в повідомленні.

Андрієві 27 років, він сирота. Був на війні 7 років. Після поранення провів 23 дні в реанімації,  з яких 10 днів у комі.

«Нам на хвилину дозволили побачити Андрія. Фотографувати ще не бажано. Ми повідомили бійцю, що для нього є фінансова допомога і побажали швидкого одужання», – написав активіст.

Нагадаємо, у липні Канадський банк UCU передав одноразову фінансову допомогу важкопораненому бійцю ЗСУ Володимиру Петрову.

Фото: Юрій Ліпар / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-