Разумков обговорив із керівництвом СКУ роботу в межах Кримської платформи та інвестиції

Разумков обговорив із керівництвом СКУ роботу в межах Кримської платформи та інвестиції

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час зустрічі з керівництвом Світового конґресу українців (СКУ) обговорив, зокрема, питання залучення інвестицій в Україну та спільну роботу в межах Кримської платформи.

Про це спікер українського парламенту повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Сьогодні з представниками Світового Конгресу Українців обговорювали, як ми можемо співпрацювати за усіма зазначеними напрямами. Також серед порушених питань - залучення інвесторів в Україну, робота в рамках Кримської платформи, а також небезпека від введення в експлуатацію газопроводу “Північний потік-2”, - написав Разумков.

Голова парламенту подякував представникам СКУ за те, що вони докладають чимало зусиль для консолідації міжнародної спільноти на підтримку України та протидії російській агресії. “Ми маємо й надалі разом боротися із поширенням антиукраїнської пропаганди”, - додав Разумков.

Окрім цього, він наголосив, що українська влада працюватиме над тим, щоб зв’язок між громадою українців з усього світу та Україною ставав міцнішим.

Як повідомляв Укрінформ, Світовий конґрес українців (СКУ) 23 серпня долучився до 44 держав, що взяли участь в інавгураційному саміті Кримської платформи у Києві.

Фото: Дмитро Разумков / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-