КУК Манітоби розробив святкову програму до Дня Незалежності

КУК Манітоби розробив святкову програму до Дня Незалежності

Укрінформ
Конгрес українців Канади (КУК) у провінції Манітоба розробив святкову програму до 30-ї річниці Незалежності України, яка включає розгортання величезного українського прапора, майстер-класи з Петриківки та виготовлення галушок.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Також в рамках програми відбудеться трансляція живого виступу українського гурту Mad Heads разом з виконавцем Rock Bandurist.

Читайте також: В Україні проведуть міжнародний онлайн-фестиваль колективів діаспори

«Завдяки талановитим українським дизайнерам у Канаді – Юлії Колосовській (яка розробила символіку свята, включно з квіткою-символом цьогорічного святкування, на базі дизайну, запропонованого Міністерством культури України), та Євгенії Татаренко (постери з програмою свята), ми маємо можливість поділитись своїми планами на святкування і приєднатись до святкувань решти українців, де б вони не були в цей час», – ідеться в повідомленні.

Захід розпочнеться у Вінніпегу у Кілдонан Парку 24 серпня о 18.00. Трансляція виступу Mad Heads і Rock Bandurist відбудеться 26 серпня о 19.00.

Нагадаємо, Конгрес українців Канади (Ukrainian Canadian Congress) запросив на віртуальне шоу до 30-ї річниці Незалежності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-