Діаспора з Латвії відправила в Україну гуманітарну допомогу людям з інвалідністю

Діаспора з Латвії відправила в Україну гуманітарну допомогу людям з інвалідністю

Фото
Укрінформ
Громадські активісти Латвії відправили до України вантаж гуманітарної допомоги для людей із особливими потребами.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив голова Конгресу українців Латвії Микола Павлюк.

«Цього разу вийшло дуже символічно: черговий, 43-й гуманітарний вантаж, було відправлено до України Конгресом українців Латвії в святковий день - Успіння Пресвятої Богородиці (28 серпня – ред.)», - розповів Павлюк.

Він виказав щиру подяку всім друзям України, небайдужим, які допомогли в підготовці вантажу та завантаженні авто. «Радісно, що серед нас живуть люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо, від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. А вже 29 серпня - День пам'яті загиблих захисників Вітчизни. Слава Україні! Героям Слава!», - сказав керівник КУЛ.

Велика фура з гумдопомогою повезла до України інвалідні візки, спеціальні ліжка, запчастини до медичного обладнання, зручні милиці тощо. Все це призначене для хворих і поранених, загалом - для людей з обмеженими можливостями.

Читайте також: У США зібрали понад $20 тисяч на лікування українських військових

У завантаженні гуманітарної допомоги брали участь члени Конгресу українців Латвії, до яких долучився  гість Риги з України. Артур Шевцов - волонтер, донеччанин. Після окупації Росією рідної землі був вимушений переїхати до Києва. Перебував у Ризі на екскурсіях. Коли дізнався про таку справу, як підготовка вантажу гумдопомоги, не зміг залишитися осторонь.

Фото: Конгрес українців Латвії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-