Українська культурна спілка Кушадаси провела презентацію України для мешканців міста

Українська культурна спілка Кушадаси провела презентацію України для мешканців міста

Фото
Укрінформ
Українська культурна спілка Кушадаси на запрошення турецької організації EKODOST провела презентацію України для місцевих жителів.

Про це повідомляється на сторінці Спілки у Facebook.

«Нашу спілку було запрошено турецькою громадською організацією EKODOST для ознайомлення місцевого населення з Україною. Ми з великим задоволенням розповіли, яку багату історію має наша країна, розмаїту культуру, чудові туристичні місця, про Київ, Львів, Крим, та багато цікавих фактів. Про наш один з найбільших та важливих проектів "міста-побратими Черкаси-Кушадаси", - йдется у повідомленні.

Зазначається, що презентація включала також дегустацію страв національної кухні, від яких турецькі гості були в захваті.

«Ми почули багато гарних відгуків про нашу країну та людей, навіть деякі турчанки прийшли у вишиванках, які купили в Україні», - розповіли у Спілці.

Презентація викликала значний інтерес присутніх до України. «На заході було всім так цікаво та смачно, що нас попросили ще провести майстер-клас по готуванню вареників та куті, більше розповісти про національний одяг, традиції та інше», - зазначається у повідомленні.

У Спілці висловили велику подяку її членам за цікаві лекції та смачні страви: Світлані Потапенко-Йилдирим, Олені Бургач, Поліні Ердурмаз, Ірині Алтін, Віталіні Челік, Юлії Ергон, Дарині Коджаман, Надії Джейлян.

Фото: Ekosistemi Koruma Ve Doğa Sevenler Derneği - Ekodosd

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-