Фонд Української бібліотеки в Аргентині збагатився сучасною літературою з Батьківщини

Фонд Української бібліотеки в Аргентині збагатився сучасною літературою з Батьківщини

Укрінформ
Посольство України в Буенос-Айресі передало книжки до фондів Української бібліотеки в складі Національної бібліотеки Аргентини.

Про це йдеться на сайті диппредставництва.

"Завдяки чудовим подарункам «Видавництва Старого Лева», яке ініціювало збір і пересилку книжок українських письменників до Аргентини, тепер сучасну українську літературу можна почитати і в Буенос-Айресі! Запрошуємо усіх небайдужих українців долучитися до нас і спільними зусиллями сформувати гідну Українську бібліотеку в Аргентині!», - повідомляється на сайті.

Зазначається, що 19 грудня 2018 р. Послом України в Аргентині Юрієм Дюдіним та директором Національної бібліотеки Аргентинської Республіки ім. Маріано Морено Ельзою Барбер було підписано угоду про передачу книжок до фондів Української бібліотеки, створеної минулого року в складі найбільшої бібліотеки в Аргентині.

Також повідомляється, що 6 грудня 2018 р. Юрій Дюдін та Ельза Барбер провели зустріч. У ході заходу вони, зокрема, обговорили питання налагодження культурної співпраці між дипустановою та Національною бібліотекою Аргентини, а також проведення спільних культурних заходів у 2019 році.

Фото: сайт Посольства України в Аргентині

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-