30 українських студентів відвідають міжнародну кондитерську виставку в Німеччині

30 українських студентів відвідають міжнародну кондитерську виставку в Німеччині

Фото
Укрінформ
30 студентів, які перемогли у всеукраїнському конкурсі "Харчові технології 2018", відвідають міжнародну кондитерську виставку ISM 2018 в німецькому Кельні.

Ініціатором конкурсу є благодійний Фонд Бориса Колеснікова, повідомляє Обозреватель.

"30 січня до студентів на виставці приєднається президент благодійного Фонду - Борис Колесніков. Разом вони побувають біля стендів гігантів кондитерської сфери, поспілкуються з фахівцями, дізнаються про тенденції розвитку ринку", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, приємним бонусом до поїздки стане відвідування юними кондитерами відомого в Кельні Музею шоколаду. Також їх чекає захоплююча екскурсія містом та знайомство з його визначними пам'ятками.

Проект "Харчові технології 2018" тривав півтора місяця. У ньому зареєструвалися 800 учасників з усієї України. Конкурсанти пройшли два етапи відбору: в листопаді написали мотиваційні есе, а вже в грудні з 73 фіналістів захистили свої роботи лише 30 студентів.

Фонд Бориса Колеснікова 10 років реалізує освітні проекти для студентів технічних спеціальностей. У цьому році він запустив конкурси для молодих авіаторів, моряків, архітекторів, харчовиків й аграріїв. Найближчим часом відбудеться відкриття ще двох проектів - "Програміст" і "Залізничник" з поїздками переможців до Токіо та Берлін відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-