Малюнки відомих художників допомогли зібрати 15 тис для дітей-сиріт

Малюнки відомих художників допомогли зібрати 15 тис для дітей-сиріт

Укрінформ
За допомогою благодійного проекту #добрапоштівка було зібрано понад 15 тисяч гривень на потреби дітей-сиріт. Поштівки продавали на ярмарку «Всі. Свої» 12-13 грудня в галереї Д12.

Про це пише Сultprostir.

«Дітвора мені постійно заявляла, що не вірить у Діда Мороза. А от Святий Миколай існує. І з думкою про те, що це свято, в першу чергу, не про подарунки, а про теплі слова, підтримку та чарівництва, подумала, що було б круто зробити листівки», - сказала ініціатор проекту Марія Артеменко.

Усі кошти, зібрані з продажу поштівок, будуть направлені на допомогу дитячим будинкам, якими опікується організація «Клуб добродіїв»: «Оберіг», «Пролісок», «Чебурашка», «Світанок» та дитячий будинок сімейного типу імені Міщенко. Окрім цього, дітям підписали 79 листівок до Дня Святого Миколая.

До створення листівок долучилися відомі українські художники: Алевтина Кахідзе, Олексій Сай, Катерина Бучацька, Маша Рева, Юлія Бєляєва та Леся Хоменко. У малюнках вони показали своє бачення Дня Святого Миколая. Ініціювали проект учасники «Клубу Добродіїв» і компанія Art Management.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-