Інвестори Tesla вимагають від Маска вибачитись перед британським водолазом

Інвестори Tesla вимагають від Маска вибачитись перед британським водолазом

Укрінформ
Суперечливий твіт Ілона Маска про водолаза, який допоміг врятувати 12 хлопчиків з печери в Таїланді, спонукав деяких інвесторів Tesla висловити занепокоєння його поведінкою.

Джин Мюнстер, керуючий партнер Loup Ventures, у відкритому листі заявив, що твіт Маска про водолаза "переходить межі" і закликав його вибачитись, повідомляє CNET.

"Ваша поведінка підживлює негативне сприйняття вашого керівництва ", - написав Мюнстер у своєму листі, який був опублікований від імені інвесторів. "Я певен, що ви погодитеся видалити пост із Twitter, але для повернення довіри інвесторів потрібно більше".

Минулого вівторка Маск назвав британського дайвера Вернона Ансворта "педофілом" після того, як він розкритикував запропонований мільярдером план порятунку і назвав його міні-субмарину "PR-трюком".

Водолаз розглядає можливість подання судового позову проти генерального директора Tesla. У листі інвестори закликають Маска вибачитися, а потім зосередити свою увагу на досягненні прогресу в місії Tesla. 

Читайте також: Маск і дайвер, який рятував тайських підлітків, обмінялися "люб'язностями"

Директор компанії Tesla і SpaceX останнім часом зіткнувся з пильною увагою до своєї персони. 

Раніше цього місяця Маск критикував ЗМІ за негативне висвітлення Tesla, а в травні заявив, що створить сайт, де люди зможуть оцінювати достовірність інформації та відстежувати рейтинг надійності журналістів. 

В Tesla також виникли проблеми. Компанія розглянула скандали, пов'язані з травмами працівників та фатальними катастрофами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-