Маск і дайвер, який рятував тайських підлітків, обмінялися

Маск і дайвер, який рятував тайських підлітків, обмінялися "люб'язностями"

Укрінформ
Генеральний директор SpaceX і Tesla Ілон Маск звинуватив британського дайвера, який брав участь у місії з порятунку дітей з печери в Таїланді, у педофілії після критики на свою адресу.

Про це повідомляє видання The Guardian з посиланням на Twitter Маска.

Як зазначається, Маск запропонував допомогти в рятувальній місії, надаючи міні-субмарину, однак його пропозицію відкинули через недоцільність її використання в тих умовах, що склалися.

У неділю, 15 липня, керівник Tesla зробив серію твітів, у яких назвав британського дайвера Верна Ансворта "хлопцем-педофілом", після чого видалив їх.

Повідомляється, що така реакція послідувала на інтерв'ю Ансворта, який назвав маленький підводний човен Маска "PR-трюком".

"Він не мав уявлення про те, як виглядав печерний прохід. Підводний човен, на мою думку, був приблизно 5 футів 6 дюймів завдовжки, не гнучкий, такий, що не обійшов би кути чи будь-які перешкоди", - сказав Ансворт, додавши, що "Маск може запхати субмарину туди, де болить".

Маск особисто відвідав печеру, де застрягли діти з тренером, однак його попросили покинути її.

Видання пише, що звинувачення Маска про Ансворта було представлене без жодних доказів чи контексту, які б підтвердили його твердження про педофілію.

Читайте також: Ціною життя: врятовані у Таїланді діти вшанували загиблого дайвера

Як повідомлялося, 23 червня в печері Тхам Луанг зникли 12 школярів з футбольної команди віком від 11 до 16 років та їх 25-річний тренер. Підземелля, в якому вони опинилися, простягається майже на 10 км, має кілька входів і виходів, а також великі зали, де сховалися від води зниклі. Їх знайшли через дев'ять днів, але через складнощі з доступом до місцезнаходженням порятунок тривав тиждень. Врятувати всіх вдалося у вівторок, 10 липня.

Після цього американська незалежна християнська кіностудія та телевізійна студія Pure Flix заявила, що планує зняти фільм про підлітків, що застрягли в печері в Таїланді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-