Стали відомі нові подробиці восьмих

Стали відомі нові подробиці восьмих "Зоряних воєн"

Укрінформ
У фільмі «Зоряні війни: Останні джедаї» історію верховного лідера Сноука розкажуть в усіх подробицях.

Про це заявив режисер картини Райан Джонсон, повідомляє oKino.ua із посиланням на Entertainment Weekly.

Нагадаємо, у «Пробудженні сили» Сноук (якого з допомогою техніки «захоплення руху» грає Енді Серкіс) з'явився тільки у вигляді голограми, що спостерігає за діями Кайло Рена (Адам Драйвер) і генерала Гакса (Донал Глісон).

В «Останніх джедаях», за словами постановника, глядачі побачать головного антагоніста на власні очі разом з елітними солдатами його преторіанської гвардії.

«Це не буде сторінка з Вікіпедії про Сноука. Це буде його повноцінна історія, Наприклад, в оригінальній трилогії ми нічого не знали про Імператора, крім того, що знав про нього Люк: що він - поганий хлопець, який стоїть за Вейдером. Тоді як у приквелах ми дізналися практично все про Палпатіна, тому що його прихід до влади був повноцінною історією. Ось приблизно стільки ж ми дізнаємося і про Сноуке. Енді Серкіса буде цього разу набагато більше. Адже цей хлопець - просто сама сила природи», - сказав Джонсон.

Він також додав, що коли він сидів за монітором і спостерігав за тим, що виробляє Серкіс, його очі були такими ж великими, як обідні тарілки».

Читайте також: Зоряні війни: у фільмі про молодого Гана Соло засвітилася дружина Чубакки

Однією з ключових сцен «Останніх джедаїв» має стати зіткнення Сноука і генерала Леї Органи (Керрі Фішер). Перший буде тягнути Кайло Рена на темну сторону, а друга - на світлу.

Фільм "Зоряні війни: Останні джедаї" вийде в український прокат 15 грудня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-