Зоряні війни: у фільмі про молодого Гана Соло засвітилася дружина Чубакки

Зоряні війни: у фільмі про молодого Гана Соло засвітилася дружина Чубакки

Фото
Укрінформ
У Мережі з'явилося фото зі зйомок наразі безіменного спін-офу про молодість Гана Соло, яке натякає, що Чубакка за сюжетом матиме дружину.

Про це повідомляє oKino.ua із посиланням на Digital Spy.

Нагадаємо, нещодавно режисерські обов'язки на проекті перейшли до Рона Говарда, оскільки дует Філа Лорда і Кріса Міллера не порозумівся з діснеївськими босами. Говард призвичаївся досить швидко й активно почав роботу.

Тим часом на в Інтернет потрапила фотографія, що демонструє виробництво картини ще під керівництвом Міллера і Лорда. На цьому знімку зображено фінського баскетболіста і віднедавна актора Йонаса Суотамо, який спостерігає за відзнятим матеріалом на моніторі. А на моніторі, здається, видно, як Чубакка цілує іншого вукі.

Фанати зробили висновок, що це може бути Малла, дружина Чуї. Цей персонаж вперше з'явився в сумновідомому телефільмі «Зоряні війни: Святковий спецвипуск» 1978 року. І хоча цю невдалу картину зазвичай не зараховують до основної франшизі, Малла фігурувала й у книгах, тож цілком може потрапити на великий екран.

За сюжетом Чуї та Малла були розлучені під час війни між Імперією та Опором, причому Малла залишилася на рідній планеті вукі Кашиїк. Однак після падіння Імперії подружжя возз'єдналося.

Нагадаємо, подейкують, що у спин-оффі також з'явиться «дружина» Гана Соло на ім'я Сана Старрос, яка вперто твердила, що вийшла заміж за контрабандиста, в той час як останній сам факт одруження вперто заперечував.

Безіменний проект про молодого Гана Соло має вийти на екрани 25 травня 2018 року.

Фото: oKino.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-