Номінанти на

Номінанти на "Золоту малину": у лідерах - "50 відтінків сірого"

Укрінформ
Еротична драма «50 відтінків сірого» отримала шість номінацій на антипремію «Золота малина», у тому числі в категорії «Найгірший фільм».

Про це повідомляє Lenta.Ru.

Виконавці головних ролей Джеймі Дорнан і Дакота Джонсон стали претендентами на звання «Найгірший актор» і «Найгірша актриса», а їх спільна робота відзначена у категорії «Найгірший акторський дует». У номінанти потрапили також режисер Сем Тейлор-Джонсон і сценаристи стрічки..

Стільки ж номінацій отримала фантастична комедія «Пікселі». Вона претендуватиме на антипремію в категоріях «Найгірший фільм», «Найгірший актор» (Адам Сендлер), «Найгірший актор другого плану» (Джош Гад і Кевін Джеймс), «Найгірша актриса другого плану» (Мішель Монаган) та «Найгірший сценарій». Найгіршим фільмом можуть також назвати «Фантастичну четвірку», «Сходження Юпітер» і «Шопокоп-2».

Як уточнює The Washington Post, в числі претендентів на звання найгіршого актора представлені Джонні Депп («Мордекай»), Ченнінг Татум («Сходження Юпітер») і Кевін Джеймс («Шопокоп 2»). З актрис журі антипремії відзначило Кетрін Хейгл («Північ пекла»), Мілу Куніс («Сходження Юпітер»), Дженніфер Лопес («Шанувальник») і Гвінет Пелтроу («Мордекай»).

На спеціальну нагороду Razzies redeemer award («Краще відновлення репутації») в цьому році можуть розраховувати Елізабет Бенкс, М. Найт Шьямалан, Вілл Сміт і Сільвестр Сталлоне. Раніше вони вже отримували одну або декілька «Золотих малин», тому спецприз їм може дістатися за повернення, на думку журі, до якісної роботи.

Переможців назвуть за день до оголошення призерів «Оскара» — 27 лютого.

«Золоту малину» присуджують в 36-й раз — журналіст Джон Вілсон заснував її в 1980 році. «Малиною» (Raspberry або просто Razzie) непрестижну нагороду назвали на честь англійського виразу blowing a raspberry, яке позначає неприємний звук, який видають за допомогою губ і язика.

Фото: dailymotion.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-