Данілов: Битва за український Крим є однією з центральних у війні за незалежність

Данілов: Битва за український Крим є однією з центральних у війні за незалежність

Укрінформ
Секретар РНБО Олексій Данілов наголосив, що битва за український Крим є однією з центральних битв усієї української війни за незалежність, і підкреслив, що опір триватиме, поки з кримської землі не буде вигнаний останній російський окупант.

Про це йдеться в його зверненні з нагоди десятої річниці Дня спротиву окупації Криму, передає Укрінформ.

«Сьогодні виповнюється десята річниця Дня спротиву окупації Криму. День, який важливий для всієї України і кожного українця. День, який буде мати своїм логічним продовженням відзначення Дня звільнення українського Криму! Цей час настане, його наближають кожного дня, кожної хвилини наші захисниці і захисники на фронті», - наголосив Данілов.

Він підкреслив: «Що більше ми знищимо окупантів, то ближчі ми до Перемоги і до часу, коли у кримських містах знову піднімуть українські прапори».

На переконання Данілова, «битва за український Крим є однією з центральних усієї Української війни за Незалежність».

«Все почалося з Криму, Кримом закінчиться». І це правда. Події 26 лютого 2014 року стали важливою віхою в історії України і довели, що український Крим ніколи не здасться, він завжди буде чинити опір. І цей опір буде тривати доти, доки з української, зокрема з кримської землі, не буде вигнаний останній російський покидьок, останній окупант, а ім’я росії буде навічно проклято», -  наголосив секретар РНБО.

Читайте також: Гопко: Найбільш реалістична стратегія просування перемоги - через звільнення Криму

Він подякував усім, хто зараз на фронті і в тилу допомагає Силам оборони України наближати перемогу, тим, хто чинить опір окупації.

В Україні 26 лютого відзначають День спротиву російській окупації Криму. Український Крим окупований уже 10 років. Його захоплення російськими військовими в лютому 2014 року стало початком війни Росії проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-