В Укрінформі відкрилась виставка, присвячена Дню спротиву окупації Криму

В Укрінформі відкрилась виставка, присвячена Дню спротиву окупації Криму

Фото
Укрінформ
В інформаційному агентстві "Укрінформ" відкрилась виставка плакатів, присвячена Дню спротиву окупації Криму, що відзначається 26 лютого.

Про це під час пресконференції в Укрінформі розповіла менеджер з комунікацій Кримськотатарського ресурсного центру Тетяна Подворняк.

«Ми відкриваємо виставку «9 років спротиву», присвячену Дню спротиву окупації Криму, з якою ви можете ознайомитися на першому поверсі Укрінформу», - зазначила вона.

Як поінформував голова управління з правових питань та закордонних справ Меджлісу кримськотатарського народу, голова правління Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв, виставку відкрили за сприяння Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

На ній представлені плакати, які команда Кримськотатарського ресурсного центру розробляла з 2015 по 2023 рік. За словами Барієва, роботи набували художнього вигляду завдяки плакатисту Андрію Єрмоленку.

Читайте також: У Києві покажуть документальний фільм «Голос Криму. Наріман Джелял»

«За допомогою цих плакатів ми постійно намагалися інформувати українське суспільство про нашу боротьбу, яка розпочалася дев'ять років тому. З іншого боку, ми намагалися звернути увагу міжнародного суспільства до проблеми окупації Криму. Хоча у рамках однієї виставки неможливо було представити всі наші роботи, про які ми говорили на різних майданчиках, ви можете побачити основні з них», - додав Барієв, зазначивши, що виставка триватиме до 9 березня.

В Укрінформі відкрилась виставка, присвячена Дню спротиву окупації Криму

Як повідомлялося, правозахисники закликали долучитися до «шторму» в соцмережах до Дня спротиву окупації Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-