Правозахисники закликають долучитися до «шторму» в соцмережах до Дня спротиву окупації Криму

Правозахисники закликають долучитися до «шторму» в соцмережах до Дня спротиву окупації Криму

Укрінформ
У Кримськотатарському ресурсному центрі влаштовують "шторм" у соцмережах під назвою “Боролися тоді — переможемо зараз” до Дня спротиву окупації Криму та закликають до нього долучатися.

Про це під час пресконференції в Укрінформі розповіла менеджер з комунікацій Кримськотатарського ресурсного центру Тетяна Подворняк.

“У межах кампанії ми розпочинаємо шторм у соцмережах під назвою “Боролися тоді — переможемо зараз”, спрямований на підтримку національного духу. Для цього розробили тематичні плакати зі слоганами: ”Боролися тоді — переможемо зараз”, “Звільнимо Крим — повернемо справедливість”, “За Крим не торгуємось — це наша земля”, “Крим — не Аляска, своє не продаємо”, “Шлях додому триває” та іншими. Ці плакати розміщені у соцмережах, на сайті Кримськотатарського ресурсного центру, і просимо кожну людину приєднатися до нашого шторму, поширивши один із них”, - розповіла Подворняк.

Читайте також: У Києві пройде акція «Мистецтво солідарності» на підтримку незаконно ув'язнених у Криму

Окрім того, за її словами, до Дня спротиву окупації розроблено тест “Що ти знаєш про День окупації Криму". Також створена інфографіка, яка дає відповіді на питання: “Чому 26 лютого — День спротиву окупації Криму”, яких результатів досягли учасники мітингу, якими були наслідки.

Розроблено короткий відеоролик, який розповідає про події 2014 року, репресії на півострові та про повномасштабне вторгнення рф до України. Так, відеоролик доступний у соцмережах Кримськотатарського ресурсного центру, на його сайті, також транслюватиметься на “Суспільному” телебаченні.

Читайте також: Україна повертає втрачені території: у Криму по радіо транслювали звернення Буданова

Як повідомлялося, у Києві 26 лютого відбудеться українська прем’єра документального фільму «Голос Криму. Наріман Джелял».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-