Данілов про Керченський міст: За нашими законами, цей «самострой» має прибрати росія

Данілов про Керченський міст: За нашими законами, цей «самострой» має прибрати росія

Укрінформ
Україна не надавала жодного дозволу на будівництво Керченського мосту, отже його можна вважати самобудом і рано чи пізно його приберуть.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов розповів у інтерв'ю Радіо НВ, передає Укрінформ.

«Щодо цієї споруди. Хочу звернути увагу, що у нас немає жодних документів, що це взагалі за споруда, з якого переляку вона там з’явилася. Хочу зауважити: якщо ви хочете щось побудувати на території нашої країни, ви маєте пройти певні процедури — реєстраційні, узгодити проєкт, подивитися, наскільки це буде доречно чи недоречно. Наша країна жодного дозволу на таке будівництво нікому не надавала. Якщо перейти на російську мову, це так званий «самострой», а згідно з нашими законами, цей самострой вони мають прибрати власним коштом. Рано чи пізно це відбудеться», - сказав Данілов.

Читайте також: В InformNapalm заявили, що причиною вибуху на Кримському мосту була не вантажівка

Він також зауважив, що Керченський міст «не працює, біля нього сьогодні черги, які сягають більше тисячі фур на боці рф».

Читайте також: Наєв: Удар по Кримському мосту могли завдати внаслідок розбірок між силовими структурами рф

Як повідомляв Укрінформ, командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв зазначив, що удар по Керченському мосту міг бути завданий внаслідок розбірок між силовими структурами рф.

Вранці 8 жовтня на Керченському мосту, що з'єднує росію та тимчасово окупований український Крим, виникла пожежа, спалахнули цистерни з пальним, зруйнована частина дорожнього полотна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-