В InformNapalm заявили, що причиною вибуху на Кримському мосту була не вантажівка

В InformNapalm заявили, що причиною вибуху на Кримському мосту була не вантажівка

Укрінформ
Причиною вибуху на Кримському мосту була не вантажівка, вважають у міжнародній розвідувальній волонтерській спільноті.

Як передає Укрінформ, про це повідомив InformNapalm у Телеграмі.

«Знаєте, чому на рентгені не видно вибухівки? Бо її і не було в вантажівці. Версію про вибух вантажівки цілеспрямовано розганяє саме фсб, щоб випадково не вийшли на них самих», - вважають у спільноті.

В InformNapalm зазначають, що на розкадровці вибуху на Кримському мосту видно, що не вантажівка стала його причиною – вона просто потрапила під засвіт.

Також у спільноті додали, що версія із вантажівкою не пояснює, чому відірвались два автодорожні прольоти мосту в різних місцях.

Читайте також: путін відреагував на пошкодження Керченського мосту

Як повідомлялося, фсб росії опублікувала фото та відео огляду фури, яка, за їхньою версією, вибухнула на Кримському мосту. При цьому зображення на відео та скані не збігаються.

у рф відзвітували про затримання п'яти громадян росії, трьох громадян України та Вірменії в рамках розслідування справи про вибух на Керченському мосту. фсб рф звинуватила в організації підриву Головне управління розвідки Міноборони України.

У ГУР у відповідь на це зазначили, що фсб та слідчий комітет росії – фейкові структури, тому їхні заяви коментувати не будуть.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-