Наєв: Удар по Кримському мосту могли завдати внаслідок розбірок між силовими структурами рф

Наєв: Удар по Кримському мосту могли завдати внаслідок розбірок між силовими структурами рф

Укрінформ
В Об’єднаних силах ЗСУ вважають, що удар по Керченському мосту міг бути завданий внаслідок розбірок між силовими структурами рф.

Про це заявив командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

«Нам про це невідомо достеменно. З тих джерел, які надходять із країни-агресора, це могли бути розбірки між відповідними силовими відомствами на території рф», – сказав командувач Об'єднаних сил.

Він також зазначив, що вибух на Керченському мосту у рф штучно зробили причиною для масованого удару ракетного удару по Україні.

Відповідаючи на запитання, як він особисто сприйняв удар по мосту, Наєв відповів: «Все, що наближає нашу перемогу і сприяє якнайшвидшому її здобуттю, є корисним. Я задоволений тому, що це може сприяти нашій перемозі».

Наєв зазначив, що «хотілося б, щоб наслідки удару щодо перешкоджання постачання військової техніки, ракет і боєприпасів з тимчасово окупованого Криму на південний напрямок були якнайдовшими».

Як повідомлялося, вранці 8 жовтня на Керченському мосту, що з'єднує росію та тимчасово окупований український Крим, виникла пожежа, спалахнули цистерни з пальним, зруйнована частина дорожнього полотна. Рух мостом був зупинений, на АЗС на півострові утворилися величезні черги.

Читайте також: В InformNapalm заявили, що причиною вибуху на Кримському мосту була не вантажівка

Радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк назвав пожежу та руйнування Керченського мосту проявом конфлікту між фсб/приватними військовими компаніями та міноборони/генеральним штабом росії.

російські спецслужби заявили, начебто "організатором теракту на Кримському мосту було Головне управління розвідки Міноборони України, його керівник Кирило Буданов, співробітники та агентура".

Читайте також: Підрив Кримського мосту: ГУР не коментує звинувачення фейкових структур фсб та слідкому

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України у відповідь на звинувачення з боку рф в організації вибуху на Кримському мосту зазначили, що фсб та слідчий комітет росії – фейкові структури, тому їхні заяви коментувати не будуть.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-