Чергова невдача чорноморського флоту рф - британська розвідка про удар по штабу в Севастополі

Чергова невдача чорноморського флоту рф - британська розвідка про удар по штабу в Севастополі

Укрінформ
Повідомлення про удар по штабу чорноморського флоту рф в Севастополі у неділю, 31 липня, є черговою невдачею російського флоту у війні з Україною.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії в Твіттері з посиланням на дані розвідки.

«Повідомлення про удар по штабу чорноморського флоту росії в Севастополі в день військово-морського флоту стало черговою невдачею чорноморського флоту впродовж п’ятимісячної війни проти України, що також включає і втрату свого флагмана, крейсера «москва» у квітні 2022 року», - заявили у відомстві.

Читайте також: У ВМС прокоментували «атаку» по штабу чф у Севастополі: росія визнає свою ППО недієздатною

У Міноборони Великої Британії також зазначили, що після повідомлень про скасовані паради малоймовірно, що чорноморський флот зможе організовувати гучні публічні заходи одночасно з веденням бойових дій в Україні.

Як повідомлялося, у неділю росіяни після поширення дезінформації про «атаку» на штаб чорноморського флоту рф та начебто поранення п’ятьох осіб заявили, що скасовують всі заходи з нагоди дня ВМС в окупованому ними Криму.

Читайте також: Шойгу переведе стрілки на ФСБ за дрон у Севастополі: дайджест пропаганди РФ за 29-31 липня

Водночас пізніше так званий "сенатор від Криму" Ольга Ковітіді заявила, що атаку безпілотника на штаб чф флоту в Севастополі було здійснено не ззовні, а з території міста.

У відповідь Військово-морські сили Збройних сил України заявили, що росія заявами про нібито атаку українським безпілотником штабу чорноморського флоту рф у Севастополі визнає свою протиповітряну оборону недієздатною та ставить під сумнів існування кримського мосту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-