У ВМС прокоментували «атаку» по штабу чф у Севастополі: росія визнає свою ППО недієздатною

У ВМС прокоментували «атаку» по штабу чф у Севастополі: росія визнає свою ППО недієздатною

Укрінформ
росія заявами про нібито атаку українським безпілотником штабу чорноморського флоту рф у Севастополі визнає свою протиповітряну оборону недієздатною та ставить під сумнів існування кримського мосту.

Як передає Укрінформ, про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомили у Телеграмі, коментуючи новину російських ЗМІ про те, що в окупованому Севастополі начебто український безпілотник атакував штаб чорноморського флоту рф.

“Насправді ворог не ризикнув проводити день чф рф, а щоб вкотре не зганьбитися перед всім світом, побоюючись Збройних cил України, вигадав привід, щоб скасувати заходи з нагоди так званого свята. Такими заявами ворог визнає свою ППО недієздатною та ставить під ще більший сумнів існування кримського мосту”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Скібіцький: Настрої кримчан змінилися – загроза перенесення війни на півострів стає реальністю

Також ВМС нагадують, що цілями Сили оборони України є винятково військові об’єкти рф. “Ми не завдаємо ударів по території рф. Крим - це Україна”, - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, росіяни після поширення дезінформації про «атаку» на штаб чорноморського флоту рф та начебто поранення п’ятьох осіб заявили, що скасовують всі заходи з нагоди дня ВМС в окупованому ними Криму.

Водночас пізніше так званий "сенатор від Криму" Ольга Ковітіді заявила, що атаку безпілотника на штаб чф флоту в Севастополі було здійснено не ззовні, а з території міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-