Після Кримської платформи побільшало ворожих акаунтів із російським «слідом»

Після Кримської платформи побільшало ворожих акаунтів із російським «слідом»

Укрінформ
Після проведення у Києві установчого саміту "Кримської платформи" відзначається зростання фейкових та неправдивих джерел інформації, зокрема, акаунтів у соцмережах, які створюються з метою дискредитації діяльності української влади.

Про це в Фейсбуці повідомляє Представництво Президента України в АР Крим, передає Укрінформ.

"Після успішного установчого саміту "Кримської платформи" ми помітили збільшення ворожої активності з боку РФ та виявляємо багато неправдивих акаунтів", - йдеться у повідомленні.

У Представництві Президента України в АР Крим просять бути обачними та довіряти лише офіційним джерелам.

Читайте також: Україні вдалося створити надійну систему протистояння кібератакам з Росії – дипломат

"Часто створюються акаунти державних інституцій, що мають вигляд справжніх та навіть публікують офіційну інформацію. Такі технології проти нашої країни нерідко застосовує Російська Федерація, щоб дискредитувати та поширювати маніпуляції", - зазначають у ППУ в АР Крим.

В відомстві повідомили, що у Представництві оперативно знаходять фейкові сторінки у соціальних мережах та месенджерах, вживають всі заходи безпеки, однак попереджають, що відповідають лише за офіційні канали комунікації Представництва/Офісу "Кримської платформи".

"Ми не несемо відповідальність за інші ресурси. Тому підписуйтеся на наші офіційні спільноти та стежте за перевіреними каналами комунікацій", - попередили у відомстві.

Читайте також: Пропагандисти авторитарних режимів мають нести кримінальну відповідальність – експерт

Як повідомляв Укрінформ, 23 серпня в Києві за участю 46 іноземних делегацій відбувся установчий саміт "Кримської платформи".

"Кримська платформа" – новий консультативний та координаційний формат, ініційований Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на окупацію Криму, відповіді безпековим викликам, посилення міжнародного тиску на Росію, запобігання подальшим порушенням прав людини та захисту жертв окупаційного режиму, а також досягнення головної мети – деокупації Криму та повернення його Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-