Бородянський назвав сміливими українських артистів, які гастролюють у Криму

Бородянський назвав сміливими українських артистів, які гастролюють у Криму

Укрінформ
Міністр культури, молоді та спорту вважає сміливими українських артистів, які їдуть виступати на тимчасово окуповані території, щоб "донести український контекст".

Про це Володимир Бородянський сказав в інтерв'ю Радіо Свобода у відповідь на запитання, як він ставиться до гастролей українських артистів у Криму.

"У моєму розумінні, якщо український артист перетинає український кордон і їде на українську територію, яка тимчасово окупована, і виступає там, і доносить українські контексти й український наратив, то я вважаю, що це надзвичайно смілива людина", - наголосив Бородянський.

Водночас він зазначив, що це ризиковано - адже артиста з українською позицією можуть арештувати на окупованій території.

Читайте також: Бородянський заявляє, що Україна не програла інформаційну війну РФ

Як повідомлялося, співак Олег Винник на пресконференції 1 жовтня висловив невдоволення у зв'язку з тим, що не має права поїхати виступати до Криму, бо його "назвуть зрадником". "Чому ми купатися маємо право туди поїхати, а виступити -​ не маємо права?", - зауважив співак.

Раніше міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський заявив, що поділяє позицію, відповідно до якої держава має забороняти в’їзд на свою територію артистам, котрі підтримують агресію проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-