Окупований Крим знову збираються відвідати депутати з Німеччини

Окупований Крим знову збираються відвідати депутати з Німеччини

Укрінформ
Незаконно окупований Крим знову відвідає делегація німецьких депутатів і бізнесменів.

Як передає "РИА Новости", про це повідомив заступник голови регіонального комітету парламенту з питань міжнаціональних відносин, голова кримської німецької національно-культурної автономії Юрій Гемпель.

За його словами, делегація візьме участь у "Ялтинському міжнародному економічному форумі", який відбудеться з 19 по 21 квітня.

"До нас приїдуть депутати регіональних парламентів від партії "Ліві" і "Альтернатива для Німеччини". Крім того, від партії "Альтернатива для Німеччини" буде кілька депутатів бундестагу. Плюс до всього в делегації увійдуть німецькі бізнесмени. Крім того, ще чотири особи прибудуть з Норвегії. Бажаючих взяти участь в економічному форумі громадян Німеччини і Норвегії набагато більше, ніж ми можемо сьогодні прийняти", — сказав "РИА Новости" Гемпель.

Він підкреслив, що до делегації увійдуть близько 20 осіб.

Читайте також: ЗМІ: Депутат з ФРН, який раніше відвідав окупований Крим, приїхав до Сирії

Нагадаємо, це не перший "візит" німецьких парламентаріїв в окупований Росією Крим. Група німецьких депутатів від партії Альтернатива для Німеччини, що представляють регіональні парламенти Берліна, Бранденбурга і Північного Рейну-Вестфалії, в складі 9 осіб перебувала в окупованому РФ Криму на початку лютого. Там вони виступили за скасування антиросійських санкцій і заявили, що "півострів є частиною Росії".

Пізніше частина з цих депутатів відвідали Сирію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-