Чубаров вважає недоречною ідею німецьких політиків

Чубаров вважає недоречною ідею німецьких політиків "заморозити" питання Криму

Укрінформ
Народний депутат України, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров вважає, що  наша країна не може дозволити собі відкласти на потім питання повернення Криму.

Про це він сказав на прес-конференції в Укрінформі.

"Українська держава не може нікому дозволити, щоб на її території знищували корінні народи. І тому Крим і територія,  не контрольована нами у Східній Україні - Донбас, мають бути в одному ряду, і ми повинні одночасно розглядати ці питання", - вважає Чубаров.

Читайте також: Геращенко про заяви західних політиків: Крим на Донбас не міняємо

На його думку, українські чиновники мали б відреагувати на пропозиції німецьких політиків відтермінувати у часі це питання. «Наші чиновники та найвищі особи мали б сказати, що ми не можемо чекати, бо Крим - не просто територія, і Крим - це не просто люди, які там живуть. Крим - це батьківщина корінного народу України. І якщо ми зараз залишимо, як ви говорите, на далеку перспективу, то Росія зробить усе, щоб знищити цей корінний народ", - сказав Чубаров.

Нещодавно глава Вільної демократичної партії Німеччини Крістіан Лінднер заявив, що питання анексії Криму варто заморозити. Цю позицію поділяє кандидат у канцлери Німеччини від "лівих" Сара Вагенкнехт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-