Остін: Ми продовжимо підтримувати нагальні потреби України на полі бою

Остін: Ми продовжимо підтримувати нагальні потреби України на полі бою

Укрінформ
Міністр оборони США Ллойд Остін у понеділок зустрівся із Президентом України Володимиром Зеленським і запевнив у подальшій непохитній підтримці нагальних потреб України на полі бою.

Як передає Укрінформ, про це очільник Пентагону повідомив у соцмережі Х.

«Мав честь зустрітися із Володимиром Зеленським сьогодні у Києві, щоб підтвердити непохитну підтримку України Сполученими Штатами. Ми, разом із партнерами, продовжуватимемо підтримувати нагальні потреби України на полі бою та (її – ред.) довгострокові оборонні потреби», – написав Остін.

Читайте також: Пентагон закликає Конгрес чимскоріше затвердити допомогу Україні й Ізраїлю

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 20 листопада, в Україну з візитом прибув міністр оборони США Ллойд Остін. Його зустріла у Києві посол США в Україні Бріджит Брінк.

У пресслужбі Пентагону зазначили, що під час візиту до України Остін проведе переговори на високому рівні з українським керівництвом. Дискусії політиків будуть зосереджені на подальшому зміцненні стратегічного партнерства між Сполученими Штатами та Україною. Зокрема йтиметься про забезпечення ЗСУ бойовими можливостями у зимовий період та про захист України від майбутніх російських загроз.

Читайте також: Білий дім назвав цілі Конференції оборонних індустрій України і США

Також пізніше цього тижня міністр віртуально із Пентагону проведе 17-те засідання Контактної групи з питань оборони України, на якому мають бути присутніми представники майже 50 країн.

Фото: twitter.com/SecDef

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-