Білий дім назвав цілі Конференції оборонних індустрій України і США

Білий дім назвав цілі Конференції оборонних індустрій України і США

Укрінформ
Українсько-американська Конференція з питань оборонно-промислової бази в Вашингтоні зосередиться на вивченні можливостей спільного виробництва зброї та посиленні промислової взаємодії задля зміцнення оборонних можливостей України.

Про це йдеться в офіційному повідомленні речниці Ради нацбезпеки Білого дому Едрієн Ватсон, поширеному в п’ятницю, передає Укрінформ.

«Уряд США проведе дводенну конференцію з питань оборонно-промислової бази 6-7 грудня, щоби зібрати представників промисловості та уряду США й України для вивчення можливостей спільного виробництва та іншої промислової співпраці в Україні»,- зазначається в повідомленні.

При цьому зауважується, що конференція організовується в межах зусиль уряду США щодо суттєвого збільшення виробництва зброї з метою підтримки боротьби України за свободу та безпеку.

Читайте також: Виробництво зброї разом зі США: Умєров повідомив деталі про конференцію у Вашингтоні

На заході очікується присутність представників Ради національної безпеки та Міністерства торгівлі США, Пентагону й Держдепартаменту. Українську сторону представлять співробітники Офісу Президента України Міноборони, МЗС, Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості та інших відомств.

Як повідомлялося, наприкінці вересня цього року в Україні пройшов Міжнародний форум оборонної промисловості. Американська сторона підтвердила на ньому довгострокові зобов’язання щодо роботи оборонно-промислової бази США для потреб ЗСУ, економічного відновлення України, а також посилення промислової співпраці між країнами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-