Виробництво зброї разом зі США: Умєров повідомив деталі про конференцію у Вашингтоні

Виробництво зброї разом зі США: Умєров повідомив деталі про конференцію у Вашингтоні

Укрінформ
Міністр оборони Рустем Умєров наголосив, що спільна українсько-американська Конференція DFNC1: US Edition поглибить співпрацю у сфері виробництва озброєння та обміну технологій між оборонними компаніями України та США.

Про це йдеться в його дописі у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зокрема, Умєров повідомив, що Україна та США проведуть Конференцію Оборонних Індустрій DFNC1: US Edition, яка відбудеться 6-7 грудня у Вашингтоні, США.

«Конференція стане продовженням першого Міжнародного Форуму Оборонних Індустрій DFNC1, який пройшов у вересні в Києві. Тоді Форум DFNC1 зібрав представників 252 оборонних компаній з-понад 30 країн світу», - нагадав міністр оборони України.

Читайте також: Зеленський: Активно рухаємося зі США щодо спільного виробництва зброї

Він поінформував, що на заході в США будуть присутні представники Міністерства оборони України, Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства цифрової трансформації України та Офісу Президента України, американські колеги з Ради національної безпеки та Міністерства торгівлі, оборони та Держдепартаменту США, а також представники українських та американських оборонних компаній.

Читайте також: Зеленський - про українську ракетну програму і нову зброю: Буде ще більше результатів

«Спільна українсько-американська Конференція DFNC1: US Edition поглибить співпрацю у сфері виробництва озброєння та обміну технологій між оборонними компаніями України та нашого ключового стратегічного партнера – США», - підкреслив Умєров.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні Президент Володимир Зеленський заявив, що базовий курс держави зараз – власне виробництво зброї і техніки, а тому розробляється комплексна програма з усіх напрямків забезпечення Сил оборони відповідним озброєнням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-