Резніков: ОПК Румунії виробляє «деякі непогані речі», які нам потрібні

Резніков: ОПК Румунії виробляє «деякі непогані речі», які нам потрібні

Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков провів у Бухаресті у четвер зустрічі з представниками оборонно-промислового комплексу (ОПК) Румунії, який виробляє "деякі непогані речі", що  потрібні Україні для підвищення своєї обороноздатності.

Як передає власний кореспондент Укрінформу, про це Резніков повідомив на полях Першої Чорноморської безпекової конференції у Бухаресті.

"Я мав зустріч і буду ще мати зустрічі з представниками військово-промислового комплексу Румунії. Їх індустрія виготовляє деякі непогані речі, які нам потрібні для підвищення обороноздатності наших сил оборони", - підкреслив Резніков.

Водночас міністр зазначив, що не все може розказати публічно, щоб "залишити нам можливість для маневру".

Читайте також: Для безпеки регіону необхідна деокупація Криму, і це буде зроблено - Резніков

Очільник оборонного відомства України також повідомив, що під час зустрічі румунський колега запевнив його, що усі політичні сили Румунії підтримують Україну та бажають їй перемоги.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці Румунії у четвер проходить другий (офіційний) день Першої Чорноморської безпекової конференція Міжнародної "Кримської Платформи", яка зібрала в Бухаресті представників понад 50 країн та організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-