Ядерні погрози путіна є абсолютним божевіллям - Шалленберг

Ядерні погрози путіна є абсолютним божевіллям - Шалленберг

Укрінформ
Погрози президента рф володимира путіна щодо застосування ядерної зброї є "абсолютним божевіллям" і демонструють ступінь його безвідповідальності.

Як передає Укрінформ, про це заявив міністр закордонних справ Австрії Александер Шалленберг в інтерв’ю австрійській газеті Der Standard.

"Ми маємо виходити з того, що війна триватиме, що обидві сторони намагатимуться розпочати весняні наступальні дії. Є побоювання, що ще не всі етапи ескалації пройдено. Те, що президент російської федерації продовжує більш-менш неприховано розмахувати ядерною дубиною – це абсолютне божевілля", - прокоментував він.

Читайте також: росія має бути притягнута до відповідальності за воєнні злочини в Україні - МЗС Австрії

За словами Шалленберга, ці ядерні погрози переконання Австрії у правильності підходу, відповідно до якого зброя масового знищення "має бути заборонена остаточно і скрізь".

"Поки вона існує, хтось буде погрожувати її застосуванням. Це також показує ступінь безвідповідальності російського керівництва", - додав він.

Читайте також: Відмова росії від СНО-ІІІ не вплине на підтримку України з боку США – Держдеп

Як повідомляв Укрінформ, раніше президент росії путін неодноразово виступав з неприкритим ядерним шантажем та погрозами застосувати ядерну зброю, на тлі неспроможності завоювати Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-