Підготовка призовників та новий наступ у лютому: Резніков розповів про план кремля

Підготовка призовників та новий наступ у лютому: Резніков розповів про план кремля

Укрінформ
Нині кремль намагається знайти нові рішення, як здобути перемогу в російсько-українській війні.

Було помилкою сприймати нас як маленьку радянську армію, яка воюватиме з великою радянською армією. Як передає Укрінформ, про це в інтерв’ю The Guardian заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

«Якби була «м'ясорубка» проти «м'ясорубки», ми б програли. Було помилкою сприймати нас, як маленьку радянську армію, яка воюватиме з великою радянською армією. Звичайно, велика радянська армія виграла б, а маленька радянська армія програла б, але ми не радянська армія», - сказав він.

За словами Резнікова, росія готує у лютому новий наступ.

«На підготовку призовників витрачають мінімум три місяці. Тобто вони намагаються розпочати наступну хвилю наступу, ймовірно, у лютому, як і минулого року. Це їхній план», - додав міністр.

Читайте також: рф готує близько 200 тисяч військових: Залужний впевнений, що буде новий наступ на Київ

Глава Міноборони також зазначив, що серія перемог ЗСУ, зокрема потоплення крейсера «москва», на полі бою створила щось, що виходить за рамки дипломатичної довіри між Україною та її партнерами.

«Це щось більше: ви стали вірити в нас і почали інвестувати не тільки передачею зброї в Україну, але й тому, що ви хочете бачити нову Україну після цієї перемоги, а не стару радянську Україну», - додав він.

Читайте також: Боєприпаси витрачаються зі швидкістю, як під час Другої світової — командувач Сухопутних військ ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що українська армія потребує більше зброї, особливо систем протиповітряної оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-