Псевдогуманізм до рф сповідують люди, які ніколи не зазнавали знущань - посол в Індонезії

Псевдогуманізм до рф сповідують люди, які ніколи не зазнавали знущань - посол в Індонезії

Укрінформ
Прихильники думки про те, що росію не можна принижувати, а путіна не можна дратувати, ніколи не зникнуть, оскільки їх сповідують носії псевдогуманізму, які ніколи не зазнавали жодних знущань.

Таку думку висловив Посол України в Індонезії Василь Гамянін в інтерв'ю Укрінформу у відповідь на запитання, коли світ позбудеться страху перед росією, і ми більше не почуємо, що росію не можна принижувати, а путіна не можна дратувати.

"Я думаю, що ніколи не позбудеться, і це продовжуватиметься навіть тоді, коли росія остаточно впаде пикою в багно. Чому? Тому що існують, як я їх називаю, псевдопочуття – псевдолюдяність, псевдоспівчуття, псевдоповага. Їхні носії міркують приблизно так: “Звісно, він маніяк, який убив сто людей, але все ж таки він людина, боже створіння, не треба з ним так, давайте з нього не знущатися, не влаштовувати публічну страту, бо це ж негуманно”. І так говорять люди, котрі, як правило, самі ніколи не зазнавали жодних знущань. Це ніколи не закінчиться!", - сказав Гамянін.

За його словами, найстрашніше, що такі настрої можливі і в Україні, мовляв, “не треба так із росією, з ними ж уже все, ми їх вже принизили, досить!”.

Читайте також: Одна з найбільших груп Європарламенту підтримує визнання рф терористичною державою

"Я це вже чув! Але нам треба бути сильними і не вестися на такі розмови. Українці – гіпертолерантний народ, і в цьому й наша сила, й слабкість, бо тебе просто з’їдять! Тож у даній ситуації треба бути твердими і ставити чіткі межі, що можна, а що ні, і не виходити за них. Не може бути пощади до росії, а повинен бути холодний розум, який продиктує порядок репарацій, механізми її демілітаризації, денуклеаризації і довготривалого історичного екскурсу в минуле, щоб кожний росіянин знав, що вони скоїли протягом десяти поколінь і відчував пекучий сором", - переконаний посол України.

Читайте також: Президент: Україна в ООН погоджує резолюцію щодо створення спеціального трибуналу для рф

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський під час звернення до учасників саміту G20 назвав 10 обов’язкових умов для припинення війни в Україні. Зокрема, йдеться про радіаційну та ядерну безпеку, продовольчу безпеку, енергетичну безпеку, звільнення всіх полонених і депортованих, виконання Статуту ООН і відновлення територіальної цілісності України та світового порядку, виведення російських військ і припинення бойових дій, повернення справедливості, протидія екоциду, недопущення ескалації, фіксація закінчення війни.

15-16 листопада на острові Балі в Індонезії триває саміт G20.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-