шойгу відсторонений від російського керівництва – британська розвідка

шойгу відсторонений від російського керівництва – британська розвідка

Укрінформ
Репутація міністра оборони рф сергія шойгу серед солдатів та офіцерів російської армії знаходиться на вкрай низькому рівні.

Як передає Укрінформ, про це з посиланням на дані розвідки повідомляє Міністерство оборони Великої Британії в Твіттері.

«Нещодавно незалежні російські ЗМІ повідомляли, що через проблеми, з якими стикається росія у війні проти України, міністр оборони росії сергій шойгу тепер відсторонений від російського керівництва, а оперативні командувачі безпосередньо інформують президента путіна про хід війни», - заявили у відомстві.

У Міноборони Великої Британії наголосили, що сергію шойгу, який більшу частину своєї кар’єри провів у будівельному секторі та в міністерстві надзвичайних ситуацій, вже давно не вдається подолати репутацію людини, що не має військового досвіду.

Читайте також: Наступ рф в Україні застопорився через запеклий опір українців - Міноборони Британії

«російські офіцери та солдати з безпосереднім досвідом участі у війні, ймовірно, регулярно висміюють шойгу за його неефективне та віддалене від реалій керівництво, оскільки прогрес росії зупинився», - додали у відомстві.

Читайте також: Міноборони висміяло абсурдну заяву «короля жестів доброї волі» шойгу

Як повідомляв Укрінформ, в лютому сергій шойгу пропонував міністру оборони України Олексію Резнікову підписати акт капітуляції, однак Резніков відповів, що може лише прийняти капітуляцію росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-