Міноборони висміяло абсурдну заяву «короля жестів доброї волі» шойгу

Міноборони висміяло абсурдну заяву «короля жестів доброї волі» шойгу

Укрінформ
Міністерство оборони України висміяло заяву з кремля, у якій глава міноборони росії сєргєй шойгу видав провали російської армії в Україні "бажанням зберегти життя цивільним".

Про це передає Укрінформ із посиланням на твітер МОУ.

"Король "жестів доброї волі", міністр оборони росії, сьогодні заявив, що окупанти навмисно гальмують кампанію в Україні. Ми обіцяємо зробити все можливе, щоб перетворити це "гальмування" на старий добрий відступ. Або, як росіяни люблять говорити – зворотний наступ", – наголосили в Міноборони.

Нагадаємо: 24 серпня міністр оборони росії сєргєй шойгу вирішив видати нову абсурдну заяву, аби пояснити росіянам, чому окупаційна армія не просувається на території України. За словами керманича російського міноборони, росія навмисне сповільнила наступ, щоб буцімто вберегти життя цивільним і традиційно говорив про те, що "спецоперація йде за планом".

Цинічно звучать ці слова у світлі вечірнього обстрілу на Дніпропетровщині. Там війська російської федерації завдали ракетного удару по пасажирських вагонах на станції Чаплине. Внаслідок удару щонайменше 22 людини загинули, близько 50 були поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-