Війська рф завдали удару по вагонах на станції Чаплине – 15 загиблих, півсотні поранених

Війська рф завдали удару по вагонах на станції Чаплине – 15 загиблих, півсотні поранених

Фото
Укрінформ
Війська російської федерації завдали ракетного удару по пасажирських вагонах на станції Чаплине в Дніпропетровській області. Щонайменше 15 людей убиті, близько 50 – поранені.

Як повідомляє Укрінформ, про це Президент України Володимир Зеленський повідомив на засіданні Ради безпеки ООН, текст виступу якого у Фейсбуці опублікував заступник Офісу глави держави Андрій Сибіга.

"Щойно – йдучи робити це звернення – я отримав інформацію про те, що російським ракетним ударом по Дніпропетровській області, по залізничній станції, прямо по вагонах на станції Чаплине, чотири пасажирські вагони горять... Станом на зараз убиті щонайменше 15 людей, близько пʼятдесяти поранені", – зазначив глава Української держави.

Читайте також: Зеленський в ООН: Якщо росію не спинити, її вбивці розповзуться по світу

За його словами, на місці події працюють рятувальники. "На жаль, кількість загиблих може ще збільшитись", – додав Зеленський.

Як повідомлялося, раніше російські війська обстріляли Синельниківський район на Дніпропетровщині. Ракета влучила в приватний будинок. Внаслідок удару загинула 11-річна дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-