Зеленський в ООН: Якщо росію не спинити, її вбивці розповзуться по світу

Зеленський в ООН: Якщо росію не спинити, її вбивці розповзуться по світу

Укрінформ
Лише повна перемога України у війні із росією дозволить захистити решту світу від проникнення російських воєнних злочинців.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це під час виступу на засіданні Ради Безпеки ООН заявив президент України Володимир Зеленський.

“Якщо росію не зупинити зараз перемогою України, тоді усі ці російські вбивці опиняться в інших країнах: у Європі, Азії, Африці, Латинській Америці. Сліди російських воєнних злочинців є усюди”, - сказав Зеленський.

Він закликав світ об’єднатися, аби “російські ракети більше не залишали своїх слідів, аби не було зруйнованих російською артилерією міст”. “Немає таких воєнних злочинів, які росія не вчинила в Україні”, - зазначив президент.

Читайте також: Зеленський: Україна і світ вигризли у росії ініціативу у війні

Зеленський наголосив, що саме незалежність України є запорукою безпеки решти світу. “Саме на території України вирішується майбутнє світу: чи буде у нас взагалі майбутнє”, - підсумував він.

Читайте також: Саме зараз ми бачимо момент, коли Україна повинна завдати удару росії – Джонсон

Як відомо, сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає 31-шу річницю своєї Незалежності.

У цей день також виповнюється шість місяців повномасштабного військового вторгнення рф в Україну. За цей час Збройні сили України завдали значних втрат агресору, знищивши понад 45 тис. російських загарбників.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-