Україна очікує новий військовий вантаж із Британії - Резніков

Україна очікує новий військовий вантаж із Британії - Резніков

Укрінформ
Україна очікує отримати незабаром новий вантаж із військовою допомогою з Британії.

Про це міністр оборони України Олексій Резніков повідомив у Фейсбуці за підсумками телефонної розмови з міністром оборони, державним секретарем оборони Великої Британії Беном Воллесом, передає Укрінформ.

“Обговорили з моїм колегою і добрим другом України міністром оборони, державним секретарем оборони Великої Британії Беном Воллесом поточну безпекову ситуацію в регіоні та обмінялися думками щодо можливих сценаріїв розвитку подій”, - зазначив Резніков.

Він подякував вдячність британським партнерам за послідовну підтримку та допомогу, яку Велика Британія направляє до України. “До речі, вже незабаром ми очікуємо отримати такий вантаж”, - додав Резніков.

Читайте також: Британія відправила в Україну 2000 одиниць озброєння та військових - ЗМІ

Окремо міністр оборони України подякував безпосередньо Воллесу за постійний прямий контакт і за те, що його допомога стосуватиметься не лише поставок оборонної амуніції, а також готовності комунікацій з оборонними відомствами інших країн.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні влада Великої Британії відрядила в Україну понад 100 військових вищого класу для навчання українських бійців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-