Штаб АТО заявляє про загострення: біля Кам’янки поранений боєць

Штаб АТО заявляє про загострення: біля Кам’янки поранений боєць

Укрінформ
Від початку цієї доби обстановка у районі проведення АТО мала тенденцію до загострення. Зокрема, з опівночі незаконні збройні формування активізували провокації на Донецькому напрямку.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Так, з різних видів гранатометів та кулеметів бойовики били по укріпленнях української армії біля Зайцевого, Авдіївки, Пісків, Луганського. А близько 12 години унаслідок ворожого вогню із стрілецької зброї неподалік Кам’янки отримав поранення військовослужбовець сил АТО", – йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку окупанти двічі обстріляли із 82-міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів оборонців Кримського. Також під вогнем противника опинився наш опорний пункт неподалік Троїцького.

Читайте також: Бій під Авдіївкою: сили АТО майже три години "вгамовували" окупантів

На Приморському напрямку напруження й надалі зберігається у районі Водяного. Від опівночі проросійські найманці тричі били на підступах до цього селища з озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів.

"Загалом від початку доби бойовики 13 разів порушили режим "тиші". Під час 8 обстрілів Збройні сили України об’єктивно застосовували зброю на ураження противника", - йдеться у зведенні станом на 18.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-